Чорний гумор
|
|
KATAFALK | Дата: Субота, 23.02.2008, 15:22 | Сообщение # 1 |
Вампір
Статус: Offline
| Кидайте сюди анекдоти або ссилки на фото,відео.

|
|
| |
KATAFALK | Дата: Понеділок, 25.02.2008, 10:13 | Сообщение # 2 |
Вампір
| — Добрий день, а можна дівчинку на синхронне плавання записати? — Звичайно, у нас якраз одна втопилась! ************************************************************ А мій дідусь заздалегідь знав, якого дня помре. - Він що, був екстрасенсом? - Ні! Йому про це сказав суддя. ************************************************************ Жив якось в лісі страшний людоїд. Але знайшовся благородний і сміливий хлопець, який прийшов в ліс і убив людоїда... Убив і з'їв! ************************************************************ Людина, яка падає з парашутом, що не розкрився, відчуває дикий страх, страшний стрес, нестерпимі психологічні муки. Радує одне - цей жах не повториться. ************************************************************ Йшов ведмідь по лісу, ніс мішок з пирогами, а в тому мішку сиділа Машенька... тихо-тихо сиділа... у кожному пиріжку. ************************************************************ Юнак приємної зовнішності бажає познайомитися з дівчиною. Про себе: не п'ю, не палю, не виражаюся, не їм, не дихаю. Фотографію можна побачити на цвинтарі. ************************************************************ - Тато, я хочу бути патологоанатомом - Тільки через мій труп. ************************************************************ Америка веде дві війни - з тероризмом і з ожирінням. Особливий успіх - коли попадаються жирні терористи. ************************************************************ - У вас болять зуби? Ламає кістки? Крутить суглоби? Скажіть, де гроші, і все відразу закінчиться! ************************************************************ - Земля !!! Земля !!! - кричали моряки на кораблі. - Мясо !!! Мясо !!! - кричали папуаси на березі.... ************************************************************ - На, покуштуй! Тiльки не випльовуй! Поклади на язик. Вiдчуваєш бульбашки? Це карбід! ************************************************************ Цвинтар. Дощ. Усі мокнуть. А я лежу в зручному та теплому ящику ************************************************************ — Коли мати Дункана Маклауда дізналася, що її син безсмертний? — Після третього аборту. ************************************************************

|
|
| |
Babaiko | Дата: П`ятниця, 29.02.2008, 22:44 | Сообщение # 3 |
Одержимий
| Їдуть двоє у львівському трамваї і бачать в кутку забився якийсь хлопака. Один другому й каже: - Мабуть москаль, потрібно провірити. - А що з науки їдеш ? - У-гу. - Не колиться. - А що мабудь голодний ? - У-гу. - Не колиться. - А скільки тобі років ? - Ну в сяньтябре будет двацать. - Ой синку не буде !!!
Мене можна або зразу вбити,або зразу полюбити...третього не дано...
|
|
| |
Wolfhound | Дата: Неділя, 16.03.2008, 12:37 | Сообщение # 4 |
Скелет
| Щойно жінка народила дитину,і каже: -Лікарю,не могли б ви зважити мою дитину -Звичайно давайте її мені на руки. Через кілька хвилин приходить весь в крові,і каже: -3кг150г......без кісток....Добавлено (16.03.2008, 12:37) --------------------------------------------- Операція.Пацієнту потрібно ампутувати руку,і лікар каже: -Асистенте,негайно ампотуйте потерпілому ліву руку. через хвилину: -Готово! -Я сказав ліву!!!!! знов через паро хв: -Готово! -Я сказав руку!!!!......
Сообщение отредактировал Wolfhound - Неділя, 09.03.2008, 13:06 |
|
| |
FLEUR | Дата: Понеділок, 31.03.2008, 19:45 | Сообщение # 5 |
Людоїд
| Вбив жінку - врятував бобра… білку… норку… крокодила… У Таращанському лісі було знайдено труп відомого українського політика Олександра Мороза. Шия в нього була обв’язана русою косою, в спині була помаранчова сокира, а з жопи стирчала цукерка “Рошен”. “Такого жахливого самогубства в Україні не було вже дуже давно” - заявляє міністр внутрішніх справ Юрій Луценко… Добавлено (31.03.2008, 19:45) --------------------------------------------- Хлопець з армії присилає додому гранату. - Бабуся, якщо ти смикнеш за це колечко, то я одержу 3 дні відпустки…
|
|
| |
mywka | Дата: Субота, 03.05.2008, 22:05 | Сообщение # 6 |
Вампір
| - Та-ак, чем тут торгуете? - Услуги всякие. Винтовочки с оптическим прицелом, лицензии на отстрел, киллеры на дом! - Понятно. А кассового аппарата нету! Мухлюете небось? Ревизоры-то давно были? - Недели три, царствие им небесное Добавлено (29.04.2008, 22:11) --------------------------------------------- Їдуть в машині два убітих тєла Один другому кричить: "Мужик на дорозі, тормозиии!!! Сбили мужика, їдуть дальше. Знов кричить: "Баба на дорозі, тормозиии!!!" Сбили бабу, їдуть. "Дитина дорозі, тормози!!!" "Братуха, ти зає...в вже, ти за рульом, ти і тормози!" Добавлено (03.05.2008, 22:04) --------------------------------------------- Две приятельницы болтают за чашкой чая: Первая (мечтательно) - Я обожаю природу. Вторая (внимательно ее осмотрела) - И это после того что она с тобой сделала Добавлено (03.05.2008, 22:05) --------------------------------------------- Туземцы поймали мужика, уже привязывают не вертел, но спрашивают, как того зовут. - Какая вам половая разница? Все равно ведь съедите. - Как какая? А в меню что писать?
Я кажусь вам странной, потому что я не такая как вы. А вы кажетесь мне странными,, потому что вы все ОДИНАКОВЫЕ......
|
|
| |
розетка | Дата: Субота, 03.05.2008, 23:43 | Сообщение # 7 |
Вампір
| класно mywka
220v шарахне і не встанеш
|
|
| |
mywka | Дата: Неділя, 04.05.2008, 00:22 | Сообщение # 8 |
Вампір
| розетка, я знаю...
Я кажусь вам странной, потому что я не такая как вы. А вы кажетесь мне странными,, потому что вы все ОДИНАКОВЫЕ......
|
|
| |
розетка | Дата: Неділя, 04.05.2008, 00:41 | Сообщение # 9 |
Вампір
| яка ти соромязлива
220v шарахне і не встанеш
|
|
| |
mywka | Дата: Неділя, 04.05.2008, 14:27 | Сообщение # 10 |
Вампір
| розетка, ой....
|
|
| |