Ладно...якщо вже цю тему створили то я і тут відпосчу. Остання книга яку я прочитав - "Вовкодав" Я думаю багато хто чув про цю книгу...можливо хто бачив фільм...але скажу прямо: фільм зробили дуже поганий...і історія в точності далека від тої, що в книжці... Сама ж книга мені дуже сподобалась...хто має можливість, радив б прочитати. Якщо хтось хоче знати докладніше про книгу, пишіть, а я розкажу.) I Die For Metal
FLEUR, про людину якої вбили сім"ю коли вона була мала, а її кинули працювати в шахтах......короч історія довга.....він як трішки став доросліший, вибрався звідти і тренувався щоб відімстити за смерть своєї сім"ї.....він був таким собі язичником-відлюдником.....і був помішаний на самовдосконаленні)))...
ну...скажу чесно, що фільм дуже нудний...книжка набагато цікавіша)...в фільмі багато пропущено...і в фільмі вони не роблять це так як сказано в книжці.....там навіть ті моменті коли він валить когось всеодно краще виглядають в книжці)))...але це як кому...я надаю перевагу книзі... I Die For Metal