Любов у неті
|
|
|
|
mywka | Дата: Неділя, 04.05.2008, 14:53 | Сообщение # 151 |
Вампір
Статус: Offline
| Quote (Shadow_Bard) ....з всіх моїх друзів тільки одному повезло))) та й добре шо повезло.
Я кажусь вам странной, потому что я не такая как вы. А вы кажетесь мне странными,, потому что вы все ОДИНАКОВЫЕ......
|
|
| |
Shadow_Bard | Дата: Неділя, 04.05.2008, 14:56 | Сообщение # 152 |
Вампір
| розетка, мда....правда сам непойму і в собі теж не пойму причину розриву всіх решта стосунків... бльо...от де де...а в цьому спектрі і сам завжди путаюсь...Добавлено (04.05.2008, 14:56) --------------------------------------------- mywka, чуш...чупокабра...ти де встигла за два дні набрати стіко повідмолень?))
I Die For Metal
|
|
| |
mywka | Дата: Неділя, 04.05.2008, 14:56 | Сообщение # 153 |
Вампір
| Quote (Shadow_Bard) причину розриву всіх решта стосунків... просто в неті не зрозумієш характеру людини..
Я кажусь вам странной, потому что я не такая как вы. А вы кажетесь мне странными,, потому что вы все ОДИНАКОВЫЕ......
|
|
| |
Shadow_Bard | Дата: Неділя, 04.05.2008, 15:07 | Сообщение # 154 |
Вампір
| mywka, прікол не в тому.....я ж кажу...більшість стосунків в неті переходять в реал......а от якого потім в реалі розстаються....ич.....вічна загадка кожно з нас....бльо Добавлено (04.05.2008, 15:07) --------------------------------------------- mywka, кста....в неті по стилі мовлення і по словах якраз можна багато чого зрозуміти...(книжечки читай дорогенька і будеш всьо прекрасно знати))) з.і. а якби ше по почерку, так вопше б все до єдиного можна взнати про людину)
I Die For Metal
|
|
| |
mywka | Дата: Неділя, 04.05.2008, 15:07 | Сообщение # 155 |
Вампір
| Quote (Shadow_Bard) книжечки читай дорогенька і будеш всьо прекрасно знати))) добре буду починати....
|
|
| |
розетка | Дата: Неділя, 04.05.2008, 15:17 | Сообщение # 156 |
Вампір
| але люди зустрічаються і не внеті а потім розстаються
220v шарахне і не встанеш
|
|
| |
Shadow_Bard | Дата: Неділя, 04.05.2008, 15:17 | Сообщение # 157 |
Вампір
| mywka, та йа тя не заставляю.....йа просто кажу і роблю висновки по собі, що бачачи всю цю фігню...і усвідомлюючи, що діється насправді - так легше жити)... наприклад як взнати чи людина бреше чи говорить правду... самі елементарні правила...але не прочитавши - не взнаєш... доречі цікава книжка "язык телодвижений" вони порівняно маленька.....але після її прочитання, я тепер маючи з людино візуальний контакт можу бачити чи говорить вона правду, як вона себе почуває в даній ситації.....навіть про що вона приблизно думає)))... можен не вірити але це правда....кста перевіряв не раз.....причому найчастіше замічаю чи бреше людина чи ні....дуже помагає)))
I Die For Metal
|
|
| |
розетка | Дата: Неділя, 04.05.2008, 15:18 | Сообщение # 158 |
Вампір
| ну і як відкрий таємницю
|
|
| |
Shadow_Bard | Дата: Неділя, 04.05.2008, 15:19 | Сообщение # 159 |
Вампір
| розетка, ну так.....до того і веду...що це всьо параша...... навіть певний період казав шо любов в топку бо вона тільки засмучує людей потім.....але думаю просто перед тим як закохуватись і будувати якісь стосунки, просто потрібно взнати людину поближче і визначити чи зможете ви бути щасливі разом довго чи ні......ось і все.....а більшість людей так не робить...
I Die For Metal
|
|
| |
mywka | Дата: Неділя, 04.05.2008, 15:22 | Сообщение # 160 |
Вампір
| Quote (Shadow_Bard) та йа тя не заставляю..... я не люблю коли заставляють.. але знаю шо деколи трре прислухатись до інших....
|
|
| |
Shadow_Bard | Дата: Неділя, 04.05.2008, 15:23 | Сообщение # 161 |
Вампір
| Quote (mywka) я не люблю коли заставляють.. а хто любить коли його заставляють?) ніхто... Quote (mywka) але знаю шо деколи трре прислухатись до інших.... а ось це добре))Добавлено (04.05.2008, 15:23) --------------------------------------------- розетка, розписати тобі тут цілу книжку???)))
I Die For Metal
|
|
| |
mywka | Дата: Неділя, 04.05.2008, 15:29 | Сообщение # 162 |
Вампір
| Quote (Shadow_Bard) а ось це добре))
|
|
| |
розетка | Дата: Неділя, 04.05.2008, 15:44 | Сообщение # 163 |
Вампір
| можна якшо хочеш
|
|
| |
Babaiko | Дата: Неділя, 04.05.2008, 16:21 | Сообщение # 164 |
Одержимий
| люди знову не про книжечку мова....таково моя думка нарахунок ваших фраз про "хепі енд"ніколи не будеш знати до кінця було це щасливим чи ні...полюбе людина з якою ти спілкувалась місяць в неті,потім перейшла в реал(навіть як просто друг,а не шось інше)всерівно не пропаде з життя безслідно і вплине на якісь подальші стосунки....кароч,шо не робиться то все на краще))(перевірено дофіга раз на собі)) а навіть якшо шось здається дуж поганим то всерівно що не вибиває робить нас сильнішими!осьтак)
Мене можна або зразу вбити,або зразу полюбити...третього не дано...
|
|
| |
HARd | Дата: Неділя, 04.05.2008, 16:24 | Сообщение # 165 |
Йа Коровко
| ІНТЕРНЕТ СЕЕЕЕЕКАССССССС
|
|
| |