. . . . . ..
. . . . . . . . .
. . . . .
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vermillion, vTIREXv  
Форум » Музика » Музика України, Росії, країн СНД » Ideя Fix (alternative)
Ideя Fix
AriseДата: П`ятниця, 02.05.2008, 19:53 | Сообщение # 1
_†_п_П_††_п_†_П_
Группа: ДіФчонка-Модератор
Сообщений: 244
Репутация: 11
Статус: Offline
Група Ideя Fix утворена літом 2006 р. в місті Самара. Точніше, просто перейменована із-за зміни стилю, підходу до музики і до її подачі глядачеві. Розпрощавшись з своїм минулим, музиканти почали своє творче життя з чистого листа. Цьому сприяв прихід нової людини - молодого і вельми цікавого барабанщика, який з'явився з свіжим ковтком повітря. Стилістика група стала дуже неоднорідною. Свіжі ідеї, а також альтернативний підхід до музики, дав про себе знати, і Idея Fix змогла зловити свою «хвилю». Незвичайні музичні розміри, пронизлива мелодійність - ось основні риси групи.
Старанна робота над новою програмою йшла біля 3-х місяців, після чого група успішно представила її в Самарі і Тольятті. Також Idея Fix була хедлайнером на презентації збірки “Місто Героїв”, присвяченого кращим групам області Самари. Відразу ж після презентації почалася студійна робота, результатом якої з'явилися два треки: «Плач і Танцюй», а пізніше – «Ти і Я», який був написаний прямо на студії. В ході студійної роботи стало ясно, що музиці все ж таки чогось не вистачає. В результаті, після деяких суперечок, для спільної студійної роботи була запрошена ще одна людина, яка і додала "комп'ютерної різноманітності". У лютому 2007 р. почалася робота над кліпом на пісню «Плач і Танцюй». Також в групу запрошений новий бас-гітарист, який вніс свій внесок до творчості і став, нарешті, останньою ланкою, що становить.
Тепер творчість групи знаходить ту зовнішність, яку ми чуємо зараз. Але самі музиканти так і не змогли загнати себе в певні стилістичні рамки і йдуть далі в альтернативному напрямі. У березні 2007 р. Idея Fix дає двогодинне інтерв'ю в прямому ефірі в програмі «Місто Героїв» на «Радіо 7» в м. Тольятті. 11 червня 2007 р. відбулася презентація кліпу на пісню «Плач і Танцюй» на телеканалі «A-one».





 
Форум » Музика » Музика України, Росії, країн СНД » Ideя Fix (alternative)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

шаблоны для ucoz © 2008

">