. . . . . ..
. . . . . . . . .
. . . . .
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vermillion, vTIREXv  
Форум » Музика » Metal » CANNIBAL CORPSE (Brutal Death Metal)
CANNIBAL CORPSE
KATAFALKДата: Четвер, 22.05.2008, 17:32 | Сообщение # 1
Вампір
Группа: [~@@Admin@~~]
Сообщений: 96
Репутация: 14
Статус: Offline
Знаменитий колектив з Тампи утворився в 1988 році, вже своїм скандальним дебютом «Eaten Back To Life» музиканти заявили себе новачками на абсолютно нових, незвіданих межах екстремальної музики. Цікаві металхеди, розсерджені батьки і громадські діячі вилупили очі, почувши записану продюсером Ськоттом Бернсом пластинку в знаменитій студії Morrisound, що стала незабаром, матеріал порушував всі існуючі норми і перевершував по частині агресії і екстремальності будь-який реліз, що існував на той момент, в металевій музиці.
Наступні диски стали логічним продовженням першого, музиканти додали в техніці, потужності і агресії. Тексти вокаліста колективу Кріса Барнса ставали все більш бузувірськими і страшними, вже одні назви типу «Hammer Smashed Face", «Meat Hook Sodomy» або «Addicted To Vaginal Skin» говорили за себе. В той же час художник Вінсент Лок відточував свою майстерність по виготовленню обкладинок, в порівнянні з якими більшість фільмів жахів були дитячими жартиками. Як підсумок, альбоми «Butchered At Birth» і «Tomb Of The Mutilated» багато разів не допускалися в продаж, заборони були в Австралії, Кореї, Новій Зеландії, Германії.
З 1991 року група активно гастролювала, заїжджаючи в самі різні куточки планети, так, в 1993 році колектив наголосився і концертом в Росії, на якому було записано відео.
CANNIBAL CORPSE не відносяться до команд, де часта зміна складу музикантів - норма. Басистий Алекс Вебстер і ударник Пол Мазуркевіч ніколи не покидали групу, ще один учасник, гітарист Джек Оуен, що також стояв біля витоків групи, покинув колектив в 2004 році, заміною йому став Роб Баррет, який вже грав в групі з 93 по 96 рік і був змінний в 97-му році Петом О’брайном, який і по цей день в групі. Єдина зміна вокаліста відбулася в 1994 році після запису альбому «The Bleeding». Володар утробного гроулінга, автор майже всіх текстів з перших чотирьох альбомів Кріс Барнс перемкнувся на свій проект SIX FEET UNDER, і група встала перед проблемою пошуку нового фронтмена, так і з'явився в рядах Канібалів бурмило Джордж Фішер, без якого абсолютно неможливо уявити собі групу сьогодні.Подача вокалу Фішером відрізнялася від того що робив Барнс, ряд поклонників колективу були розчаровані, але вони явно не були в більшості, за лірику тепер узявся Вебстер, якщо раніше він був основним автором музики, тепер він став і головним «поетом» в колективі, правда Мазуркевіч йому в цьому активно допомагає. У 1996 році виходить «Vile», в 1998-1999 рр. ще два альбоми – «Gallery of Suicide» і «Bloodthirst». Всі обкладинки групи як і раніше оформляв Вінсент Локк, чия збочена фантазія посилювалася з кожним роком.
У 2000 році з'являється перший і на сьогоднішній день єдиний офіційний концертний реліз вже всесвітньо відомої на той час Флоріди. «Live Cannibalism», скомпільований з двох концертних виступів 15-16 лютого 2000 року, отримав високі оцінки критиків і був багатьма визнаний кращим концертним записом серед всіх колективів, виконуючих brutal death metal.
У 2002 році з'являється 8-ий студійний альбом «Gore Obsessed», а роком пізніше за статистикою продажів уперто сповістила, що число проданих копій досягло і перевалило за 1 мільйон, платиновий диск для групи подібної специфіки – величезна рідкість. Тоді ж був виданий бокс з декількох дисків, що містять донезмоги раритетні матеріали, сет став справжнім подарунком для фанів групи.
В рамках туру, на підтримку наступного студійника «The Wretched Spawn» група знов відвідала Росію. Виступи в Пітері і Москві пройшли з аншлагом. З тих пір пройшло не малого три роки, останній, десятий полноформатник «Kill» здивував своєю обкладинкою, на ній не було страшних сюжетів, але матеріал, що вийшов, все поставив на свої місця, це все той же найшвидший, лютий і безкомпромісний death metal із страшними текстами.
Прикрепления: 5108334.jpg (128.7 Kb)


 
Shadow_BardДата: Четвер, 22.05.2008, 20:06 | Сообщение # 2
Вампір
Группа: Користувачі
Сообщений: 440
Репутация: 9
Статус: Offline
ти бачив їхнього вокаліста?)....це жесть...гора ричащого мяса)))

канібальчеги отжигають по повній)))


I

Die

For

Metal
 
HARdДата: П`ятниця, 23.05.2008, 07:30 | Сообщение # 3
Йа Коровко
Группа: VIP форумчани
Сообщений: 304
Репутация: 7
Статус: Offline
Мясо мясом wacko Хулі норм вокаліст %)) таким і має бути)))





 
Shadow_BardДата: Неділя, 25.05.2008, 17:54 | Сообщение # 4
Вампір
Группа: Користувачі
Сообщений: 440
Репутация: 9
Статус: Offline
HARd, ти не так поняв.....я ж і кажу, шо їхній вокаліст один з тих небагатьох які дійсно ТРУ)))

I

Die

For

Metal
 
Форум » Музика » Metal » CANNIBAL CORPSE (Brutal Death Metal)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

шаблоны для ucoz © 2008

">