. . . . . ..
. . . . . . . . .
. . . . .
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vermillion, vTIREXv  
Форум » Музика » Metal » Soilwork (melodic death)
Soilwork
HardmetalgirlДата: П`ятниця, 02.05.2008, 20:43 | Сообщение # 1
Вампір
Группа: Користувачі
Сообщений: 360
Репутация: 10
Статус: Offline
Soilwork — шведска група з Хельсінгборг. Засновага в 1995 році.

Ця група, що стартує в 1995 році як "Inferior Breed", спочатку орієнтувалася на творчість "Pantera", "Meshuggah", "Machine Head" і "Carcass", але з часом, розбавляючи брутальний чад мелодійністю, знайшла власний шлях. У початковий склад увійшли вокаліст Бьорн "СНІД" Стрід, гітаристи Пітер "Вішес" Вічерс і Людвіг Сварц, басист Карл-густав Доос і барабанщик Джіммі Перссон. Незадовго до запису демо "In Dreams We Fall Into The Eternal Lake" Доос кудись подівся, і басові партії замість нього зіграв Вічерс. Одна з копій "In Dreams" потрапила до рук гітаристові "Arch Enemy" Майку Емотту, і той допоміг "Soilwork" організувати контракт з "Listenable Records".

Вкомплектувавши свої ряди за допомогою басиста Оли Флінка і клавішника Карлоса Холмберга, група відправилася в студію і записала дебютний альбом, "Steelbath Suicide". Робота викликала схвальні відгуки, але все таки видатною подією в світі металу не стала.

Через горезвісні "музичні розбіжності" Джіммі і Людвіг подали у відставку, а їх місця зайняли Хенрі Ранта (ударні) і Ола Френнінг (гітара). Вирішивши таким чином кадрові проблеми, команда повторно відвідала "Studio Fredman" і провела на світло альбом "The Chainheart Machine". Дана робота, що вийшла поцікавіше дебюту, привела музикантів до контракту з "Nuclear Blast" і можливості гастролювати разом з такими бандами як "Defleshed", "Cannibal Corpse" і "Dark Tranquillity".

У 2001 році "Soilwork" зробили серйозний ривок, викинувши в продаж потужний, лютий альбом "A Predator's Portrait". Вихід диска супроводжував шквал захоплених рецензій, а група тим часом закріпила успіх появою на престижному "Wacken Open Air" і заокеанському "Milwaukee Metalfest".
Продовжуючи рухатися у бік мелодійності, але зберігаючи при цьому належну агресивність, "Soilwork" під керівництвом Девіна Таунсенда записали диск "Natural Born Chaos". Тут колишній "трешевий" вокал Стріда став декілька чистіше, а замість Холмберга в ролі клавішника виступив Свен Карлссон.

Вихід пластинки супроводився першим північноамериканським туром, протягом якого колектив ділив майданчики з "Hypocrisy", "Killswitch Engage" і "Scar Culture". Після повернення додому шведи настругали ще один мелодік-дет-опус, "Figure Number Five". Поки метал-видання захоплювалися цим альбомом і проставляли йому високі оцінки, група вже знову колесила з концертами. В середині гастролей по особистих причинах пішов Ранта.Тимчасово його заміщав Річард Евенсенд, а пізніше ударну установку окуповував Дірк Вербьюрен. До речі, хоча колектив і роз'їжджав по всьому світу, велику частину часу "Soilwork" почали проводити в Америці. Безконечні круги по Штатах зробили свою справу, і наступна робота команди з'явилася в розділі "Billboard Heatseeker" під номером 12 (в той же час "Stabbing The Drama" зайняв в шведських чартах 14-е місце).



один крок...і ...пітьма...





Сообщение отредактировал Hardmetalgirl - Субота, 03.05.2008, 14:22
 
Shadow_BardДата: Субота, 03.05.2008, 14:04 | Сообщение # 2
Вампір
Группа: Користувачі
Сообщений: 440
Репутация: 9
Статус: Offline
ніколи раніше не чув.....шось напевно гонче раз валили разом з канібальчиками і дарк трнанквіліті.....тре буде десь пробити

I

Die

For

Metal
 
HardmetalgirlДата: Субота, 03.05.2008, 14:23 | Сообщение # 3
Вампір
Группа: Користувачі
Сообщений: 360
Репутация: 10
Статус: Offline
Shadow_Bard, раджу .. сама слухаю..і пропирає ) biggrin

що більш ніхто не чув ? cry


один крок...і ...пітьма...



 
SlipKnoT_MaGgoTДата: Субота, 10.05.2008, 14:48 | Сообщение # 4
Трупак
Группа: Користувачі
Сообщений: 76
Репутация: 8
Статус: Offline
Hardmetalgirl,
неа з мелодіка хіба ще Trivium.Не плакай wink



 
HardmetalgirlДата: Субота, 10.05.2008, 16:58 | Сообщение # 5
Вампір
Группа: Користувачі
Сообщений: 360
Репутация: 10
Статус: Offline
SlipKnoT_MaGgoT, smile

один крок...і ...пітьма...



 
Форум » Музика » Metal » Soilwork (melodic death)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

шаблоны для ucoz © 2008

">