. . . . . ..
. . . . . . . . .
. . . . .
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vermillion, vTIREXv  
Форум » Музика » Alternative » Lostprophets
Lostprophets
AriseДата: Неділя, 24.02.2008, 19:32 | Сообщение # 1
_†_п_П_††_п_†_П_
Группа: ДіФчонка-Модератор
Сообщений: 244
Репутация: 11
Статус: Offline
Біографія: Маючи в послужному списку всього два альбоми, уельська команда Lostprophets ще мало вивчена музикознавцями, і остаточний вердикт у справі про її перспективність буде винесений не скоро. Але деякі репліки в скарбничку майбутніх монументальних праць можна відшукати вже сьогодні. "Lostprophets займають в ню-метал те ж положення, що і Bush в гранже, - вважає критик одного поважаного американського видання. - Обидві ці англійські групи майже ідеально утілюють жанри, в яких грають. Обидві з'явилися в той момент, коли ню-метал і гранж входили в силу. І солісти обох команд переконливо наслідують відомим вокалістам, які прийшли в музику в 80-і - 90-і роки". У випадку з фронтменом Lostprophets критик має на увазі його наслідування манері Майка Петтона (Mike Patton), вокаліста Faith No More. І навіть в дебютному альбомі Lostprophets "Fake Sound of Progress" він убачає очевидні паралелі з творчістю Faith No More.
Надамо історикам музики розбиратися в цих нюансах, а самі повернемося в 1997 рік, яким датується поява на світло команди Lostprophets. Справа відбувалася в Уельсі, в маленькому передмісті Кардіффа під назвою Понтіпрід. До цих пір найвідомішим уродженцем цього 30-тисячного населеного пункту залишався Том Джонс (Tom Jones). Тепер свій внесок в справу прославляння рідного міста можуть внести і учасники Lostprophets.
В середині 90-х концертні підмостки клубів Понтіпріда стрясала молода група Public Disturbance, в якій грав гітарист Майк Люіс (Mike Lewis), а за барабанами сидів Ян Уоткинс (Ian Watkins). Коли команда благополучно самораспустілась, Уоткинс і Люіс узяли ініціативу в свої руки. Запросивши Чи гітариста Глейза (Lee Glaze) і барабанщика Майка Чипліна (Mike Chiplin), вони створили новий квартет Lostprophets. Тільки тепер Ян Уоткинс змінив барабанні палички на стійку мікрофону. Приводів для публічних виступів в околицях Кардіффа було не густе, але музиканти використовували будь-яку можливість. Так само намагалися вони зацікавити діячів шоу-бізнесу своїми студійними матеріалами. До цього часу команда вже могла запропонувати три демо-записи. Причому перший сингл, виданий своїм коштом, рецензент журналу "Metal Hammer" оцінив в 10 балів з 10. Другий сингл носив дуже експериментальний характер і ніколи не був виданий.
але думаю що то не дуже інтересно все це читати,тому дочитаєте туто
і ваші відгуки про групу?)))





 
WolfhoundДата: Неділя, 04.05.2008, 22:12 | Сообщение # 2
Скелет
Группа: Користувачі
Сообщений: 37
Репутация: 5
Статус: Offline
good hippy good







 
Форум » Музика » Alternative » Lostprophets
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

шаблоны для ucoz © 2008

">