. . . . . ..
. . . . . . . . .
. . . . .
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vermillion, vTIREXv  
Форум » Музика » Punk » The Exploited (punk)
The Exploited
KATAFALKДата: Понеділок, 25.02.2008, 11:39 | Сообщение # 1
Вампір
Группа: [~@@Admin@~~]
Сообщений: 96
Репутация: 14
Статус: Offline

Шотландська панк-група "The exploited" була створена в 1980 році. Її засновниками вважаються вокаліст з шикарним ірокезом Уотті Бучан і товстун-гітарист Джон Дункан. Рекрутує Дрю Стікса на ударні і Марка Патрізіо на бас, хлопці записали свій перший міньон "Army life" (назва була не випадковою, оскільки Бучан тільки що повернувся з армії). Реліз зайняв 35-е місце в незалежних чартах, а журнал "Sounds" назвав його синглом тижня. Підписавши контракт з невеликим лейблом "Secret", команда почала штампувати сингли. Перші зміни в складі торкнулися посади басиста – новим членом колективу став Гері Маккормак.
До кінця 1981 року у "Exploited" був готовий перший студійний альбом "Punk's not dead". Взагалі-то чисто студійною роботою його не можна було назвати, оскільки на диску була присутня пара концертних треків. Пластинка потрапила на хороші місця в британських чартах і була розпродана тиражем в 150000 екземплярів. Наступний успіх чекав гурт, коли сингл "Dead cities" опинився на 31-м місці національного хіт-параду.
На цей факт відразу ж відреагували телевізійники, "Exploited", що запросили, в популярну передачу "Top of the pops". З туром "Dead cities" команда прокотилася по Європі, і зібралася вже записувати другий альбом, але тут барабанщик Стікс загримів на сім років за грати. Довелося на час сесій скористатися послугами двох ударників – Стіва Робертса і Денні. Останній також взяв участь в американському турі, а згодом його змінив брат Уотті – Віллі. "Troops of tomorrow" опинився вже на 17-м місці британських чартів, і популярність групи досягла свого піку. Пластинки добре продавалися, але самі музиканти грошей з цього практично не мали.
Зате вони розважалися за повною панковською програмою, залишаючи після себе в готелях розгромлені номери. Тим часом в Уотті прокинулася манія величі, і він почав розважатися кадровими перестановками. Так, на альбомі "Let's start а war" басистом став якийсь Біллі, на "Horror epics" цю посаду посів Уейн, а на "Death before dishonour" – Тоні.
Після пластинки 1983 року був вигнаний з "Exploited" Джон Дункан. Гітара була вручена спочатку Карлу Морісу, а потім Нігу. В середині 80-х у групи змінився лейбл, і музиканти перебралися під крило "Pax records". Після 1987-го в студійній роботі колективу наступила тривала перерва, протягом якої команда займалася в основному концертною діяльністю і кадровими перестановками. У 1990-му вийшов альбом "Massacre", що став найважчим диском "Exploited" як в музичному, так і в текстовому плані. Склад, в якому проходили сесії, виглядав таким чином: Уотті – вокал, Гогз – гітара, Марк Смеллі – бас, Тоні – ударні.
Після "Massacre" група залягла на дно, а серед панків почали бродити чутки про смерть Бучана. Проте в 1996 році "Exploited" знов з'явилися на сцені з альбомом "Beat the bastards". Склад, за винятком Уотті знову повністю видозмінився (Джеймі Бучан – гітара, Джим Грей – бас, Віллі Бучан – ударні). На жаль (а може бути на щастя) камбек був короткочасним, і група знов зникла з музичного горизонту.
Прикрепления: 6223309.jpg (7.5 Kb)


 
HardmetalgirlДата: П`ятниця, 04.04.2008, 21:30 | Сообщение # 2
Вампір
Группа: Користувачі
Сообщений: 360
Репутация: 10
Статус: Offline
я просто в шоці від них... такий панк рубають шо огого..взагалі після нього на пригоди тягне happy

один крок...і ...пітьма...



 
TapokДата: Субота, 03.05.2008, 14:50 | Сообщение # 3
Людина
Группа: Користувачі
Сообщений: 1
Репутация: 2
Статус: Offline
панки хой!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))

Tapok
 
BabaikoДата: Неділя, 15.06.2008, 07:57 | Сообщение # 4
Одержимий
Группа: VIP форумчани
Сообщений: 482
Репутация: 21
Статус: Offline
а мене приперає ця грапа hippy суперово грають smile

Мене можна або зразу вбити,або зразу полюбити...третього не дано...



 
Форум » Музика » Punk » The Exploited (punk)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

шаблоны для ucoz © 2008

">