. . . . . ..
. . . . . . . . .
. . . . .
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vermillion, vTIREXv  
Форум » Музика » Punk » Yellowcard (Hardcore & Punk)
Yellowcard
AriseДата: Субота, 05.04.2008, 20:01 | Сообщение # 1
_†_п_П_††_п_†_П_
Группа: ДіФчонка-Модератор
Сообщений: 244
Репутация: 11
Статус: Offline
http://www.yellowcard.com

Біографія: Ще будучи школярами, хлопці з Yellowcard, сформували дінамічну-паувер-панкс групу. А назва Yellowcard відбулася від їх улюбленої “drinking game”. Буквально відразу, після декількох виступів про них дізналася вся Південна Каліфорнія, а трохи пізніше і завоювали серця мільйонів фанатів і фанаток у всьому світі. Yellowcard це дуже мелодійний, не дуже швидкісний панк-доля, а також хлопцям не чужі акустичні відступи. У 2002 році, Yellowcard виступили на Vans Warped Tour, і виявилися там мало не самою унікальною групою, але точно єдиним у складі якої був скрипаль, і отримали запрошення виступити на двох подальших турах.
Після дебютного альбому 2001 One for the Kids і подальшого EP Underdog, хлоп'ята дебютують на Capitol Records з своїм новим супер-творенням Ocean Avenue. Альбом вийшов влітку минулого року, і напевно велика частина відвідувачів нашого ресурсу з ним детально знайома. Альбом дійсно вийшов помітним, якісним, по-своєму оригінальним і достатньо тривалим (кожна пісня з альбому триває не менше три з гаком хвилин).
Продюсером альбому був Neal Avron (що працював з New Found Glory і Everclear), а зведенням зайнявся Tom Lord-Alge. Група часто гастролює і вже має в своїй кишені тури разом з No Use For A Name, The Ataris, Homegrown, Sugarcult і Less Than Jake. Група також давала безкоштовні концерти в середніх школах США. Влітку група крім Vans Warped Tour виступила в Японії і Австралії і в U.S. тур, разом з ветеранами панк-рока Lagwagon.





 
Форум » Музика » Punk » Yellowcard (Hardcore & Punk)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

шаблоны для ucoz © 2008

">