. . . . . ..
. . . . . . . . .
. . . . .
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vermillion, vTIREXv  
Форум » Музика » Rock » Nevada Tan
Nevada Tan
AriseДата: Понеділок, 25.02.2008, 13:22 | Сообщение # 1
_†_п_П_††_п_†_П_
Группа: ДіФчонка-Модератор
Сообщений: 244
Репутация: 11
Статус: Offline
http://www.nevada-tan.de/
Назва групи це ім'я дівчинки-вбивці. Утворилася в кінці 2004 року група Pan!k вже встигла зробити дуже багато що — показати всім не тільки свої музичні здібності, але і свій непробивний арійський характер. Група виступала з концертом в самому Косові проти військових дій. Хлоп'ята не гребують політики і дотримуються старого правила, що важка музика — це в першу чергу протест. Pan!k випустили свій перший диск — міні-альбом «Was?» осінню 2005 року. Музиканти цієї групи з оптимізмом дивляться в майбутнє. Інакше навіщо поміщати таке пояснення закриття гостьової книги на офіційному сайті: «Заздрість і недоброзичливість завжди переслідувало майбутніх героїв Німеччини.» (Kim Schmitz) Потім вони перейменувалися в Nevada Tan.
Перший альбом гамбургської групи «Niemand hört dich!» («Ніхто не чує тебе!»), що вийшов в світ 13 квітня 2007 року, мав великий успіх. У Германії він був на восьмому місці серед кращих альбомів, а сингл «Revolution» зайняв 15 місце в німецькому чарті. Як признаються самі музиканти, піснею «Revolution» вони хотіли сказати, що молодь не повинна миритися зі всім, що відбувається, що необхідно висловлювати свою думку і боротися за неї.
Тексти пісень грунтуються на особистих переживаннях виконавців і написані ними самими. Деколи вони сумні, що відображає і назву групи. «Nevada-tan» — так називали в ЗМІ одинадцятилітню японську дівчинку, що убила свою однокласницю дванадцяти років через те, що вони не ладнали одина з одною. Дівчинка-вбивця носила светр з написом «Nevada», а афікс «tan» має зменшувально-пестливий сенс. Справжнє ім'я неповнолітньої дівчинки не згадувалося в ЗМІ згідно японському законодавству. Але учасників групи хвилює більше, які мотиви могли керувати цією дівчинкою, коли вона зробила вбивство, а не просто сам випадок.У інтерв'ю VIVA-TV учасники розповіли про те, як вони познайомилися. Тімо Зонненшайн і Давид Бонк знають один одного з дитячого саду. Музикою вони теж займаються з ранніх років. Ян і Тімо знають один одного з школи. Крістіан познайомився з Френки через оголошення в інтернеті, і зустрівшись з ним, запросив його в групу. Юрі грав в клубі на ударних, і його відмітила решта музикантів. Так з'явилася Nevada Tan, у якої є вже свої поклонники. ru.wikipedia.org





 
Форум » Музика » Rock » Nevada Tan
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

шаблоны для ucoz © 2008

">