|
Зустрічі форумчан)
|
|
|
| Arise | Дата: Субота, 15.03.2008, 21:13 | Сообщение # 32 |
_†_п_П_††_п_†_П_
Статус: Offline
| Так,все це добре,що Ви кажте..але словом ми нічо не зробимо....Тому дійте!!Я вот наприклад роблю "рекламу")))гг.форуму серед знайомих)...Заохочуємо людей!!активніше..ато прийдуть три , вибачаюсь Інваліда...))).. давайте...надія Є!!

|
| |
| |
| Shadow_Bard | Дата: Вівторок, 18.03.2008, 21:32 | Сообщение # 33 |
Вампір
| нач так....Wolfhound,Vermillion,Babaiko і Я йдем на висадку)))..четверо вже є))...там ше може зустрінемо HARd'а.....ггг....хто ше з нами піде на висадку??? давайте....чим більше тим інтересніше)))...познайомимось один з одним))ггг....
I Die For Metal
|
| |
| |
| Arise | Дата: Середа, 19.03.2008, 17:24 | Сообщение # 34 |
_†_п_П_††_п_†_П_
| Мені Ваша ідея подобається!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))) Я тоже йду!!!!!!!! п.с. якщо хтось з цього списку Quote (Shadow_Bard) Wolfhound,Vermillion,Babaiko і Я йдем на висадку)))..четверо вже є))...там ше може зустрінемо HARd'а не прийде, то буде йому

|
| |
| |
| HARd | Дата: Середа, 19.03.2008, 17:33 | Сообщение # 35 |
|
Йа Коровко
| Ой оЙ не боюсь я ваших Хомяків
|
| |
| |
| Arise | Дата: Середа, 19.03.2008, 18:13 | Сообщение # 36 |
_†_п_П_††_п_†_П_
| Quote (HARd) Ой оЙ не боюсь я ваших Хомяків а хто сказав що буде насильство?чи пролита кров?)))) просто буде обідно(....і буде злість...ГГгг Люди!!!!!!!аЛе серйозно!!!!!!!!!!!! ато буває таке всяке недобре)

|
| |
| |
| HARd | Дата: Середа, 19.03.2008, 18:38 | Сообщение # 37 |
|
Йа Коровко
| і шо обідного то?)))) ви ж мене навіть не бачили ))))) такшо ви даж знати не будете чи бу вя чи нє =)
|
| |
| |
| Shadow_Bard | Дата: Середа, 19.03.2008, 18:56 | Сообщение # 38 |
Вампір
| Arise, та лана тобі.....йому все таки 22 і МИ для НЬОГО ше гамнярі)))...в нього мож своя компа))).....лана то таке...... Quote (Arise) Я тоже йду!!!!!!!! ловлю на слові)))...і всіх решта тож прошу прийти...гг....а нас вже 5)..ггг мож ше хто захоче???...чим більше народу - тим веселіше))) в нас є трішки більше тижня щоб рішити все і домовитись коли як і де ми зустрінемось..... з.і. ....ггг....хвайно так додумались))).....люди я канєшно розумію шо в когось можуть якісь проблеми бути і ви можете потім сказати шо неприйдете.....АЛЕ!, я дуже вас прошу: постарайтеся так щоб проблем не було) і шоб ми всі зустрілись і піщли на висцадку)))...я б з радістю хотів познайомитись з всіма вами)))
I Die For Metal
|
| |
| |
| Arise | Дата: Четвер, 20.03.2008, 17:03 | Сообщение # 39 |
_†_п_П_††_п_†_П_
| О_о............. Quote (Shadow_Bard) та лана тобі.....йому все таки 22 і МИ для НЬОГО ше гамнярі)) не принижуй свою гідність)))ГГггГ Quote (HARd) чи бу вя чи нє =) The End та ви так кажете шо прийдете..знаю я вас...спочатку кажете : "Я!..Я!"..а потім коли прийде час йти, то прийду тільки Я )))..........

|
| |
| |
| Babaiko | Дата: Четвер, 20.03.2008, 20:14 | Сообщение # 40 |
Одержимий
| ні...ше я...надіюсь....я бду старатись прийти...чесно чесно....
Мене можна або зразу вбити,або зразу полюбити...третього не дано...
|
| |
| |
| Vermillion | Дата: Четвер, 20.03.2008, 20:45 | Сообщение # 41 |
Трупак
| бльо,я так ХОЧУ піти з вами,але от зара хвора,такшо тримайте за мну кулаки,шоб до висадки була ,як штик здорова
http://vkontakte.ru/id11765026
|
| |
| |
| Shadow_Bard | Дата: Четвер, 20.03.2008, 23:23 | Сообщение # 42 |
Вампір
| Quote (Arise) не принижуй свою гідність)))ГГггГ я не принижую.....я навпаки, до цього я тусувався тільки з 18-річними і старшими.....в своїй компі я був наймолодший...приймали мене як за ровесника)))...так шо всьо ОК)...мож просто він не хоче...шариш?... з.і. Я полюбе прийду...я вже сказав родокам шоб тіпа на суботу нічо не намічали)... з.і.2. Vermillion, ти виздоровлюй поскоріше... з.і.3.(ггГг) скіко нас вже йде???...а Wolfhound йде??...а то пацкудно бде якшо нє)))...тоді тіко я один пацан)))...ггг.....мля))...
I Die For Metal
|
| |
| |
| Babaiko | Дата: П`ятниця, 21.03.2008, 16:12 | Сообщение # 43 |
Одержимий
| Quote (Shadow_Bard) ???...а Wolfhound йде??...а то пацкудно бде якшо нє)))...тоді тіко я один пацан)))...ггг.....мля))... ггг,а шо мож боїшся нас???правильно робиш))))
Мене можна або зразу вбити,або зразу полюбити...третього не дано...
|
| |
| |
|
| Arise | Дата: П`ятниця, 21.03.2008, 20:24 | Сообщение # 45 |
_†_п_П_††_п_†_П_
| Quote (Shadow_Bard) шариш?... так як і ти.... Пишем по темі.....так..а тепер в мене питання: хто живе на БАМі???чи десь поблизу??щоб піти з ним))

|
| |
| |