. . . . . ..
. . . . . . . . .
. . . . .
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Vermillion, vTIREXv  
Форум » Музика » Музика України, Росії, країн СНД » Neversmile
Neversmile
AriseДата: Четвер, 05.06.2008, 17:28 | Сообщение # 1
_†_п_П_††_п_†_П_
Группа: ДіФчонка-Модератор
Сообщений: 244
Репутация: 11
Статус: Offline
Біографія: Neversmile – Відкриття 2005-го року на пітерській сцені! З дня створення група представляла на суд слухачів тільки високоякісний матеріал, навіяний творчістю Glasslaw, Deftones, Underoath, The Used, Head Automatica, а також американським панком і металкором. Увібравши в себе кращі риси вищеперелічених команд, Neversmile сміливо експериментують з поп-музикою, граючи створюючи потенційні радіо хіти!! Але не хвилюйтеся, в першу чергу це рок-група, що відривається на сцені так, ніби це останній день в їх житті! Емоційний вокал, качевиє рифи і мелодії, що запам'ятовуються, - неодмінні атрибути музики Neversmile.
За рік існування група добилася величезних результатів: сумісні концерти з провідними колективами країни (Amatory, Jane Air, Tracktor Bowling, 7 Paca і ін.),багато інтерв'ю, виступи на ТБ і армія поклонників, що росте, в обох столицях. У березні 2006 року команда випустила свій дебютний міні-альбом "Мільярди Хвилин" (а також змонтувала своє перше відео на однойменну пісню, що відразу потрапило в ротацію телеканалів А1 і О2tv) на московському незалежному лейбле FSB records і відправилася в свій перший всеросійський тур! Під час туру група відвідала більше 25 міст Росії і СНД, радуючи поклонників своєї творчості в самих різних куточках країни.
В ході однієї з поїздок Neversmile зняли і змонтували свій другий кліп на пісню "Без Світу". Цей ролик також був прийнятий на ура" і продемонстрував уміння групи посміятися над собою. В даний момент група вже приступила до запису свого нового диска, презентація якого намічена на вересень. У вересні ж починається нове великомасштабне російське і перше європейське турне групи (разом з випуском нового російськомовного альбому, група також випускає свій перший сингл англійською мовою) Не пропустите яскравий виступ нової зірки сучасного пітерського року.

Додано (05.06.2008, 17:28)
---------------------------------------------
мда..їх останній альбом розчарував..попсня якась(((





 
Форум » Музика » Музика України, Росії, країн СНД » Neversmile
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

шаблоны для ucoz © 2008

">